MENU



Voorgerechten -- Hoofdgerechten -- Desserten -- Mosselen



HOOFDGERECHTEN

Vleesgerechten

Kip filet

Stoofvlees op Vlaamse wijze

Vol-au-vent

Biefstuk ±250gr

Entrecote Black Angus 300gr

Filet pur witblauw 250gr

Spareribs met honingmarinade

Mixed-Grill ±450gr

Kipsate met pindasaus

Lamskoteletten

Ossobuco

Black Angus Cheeseburger

Black Angus Hamburger


Visgerechten

Reuze gegrilde gamba's met verse look

Scampi in lookboter

Scampi op Thaise wijze
( Thaise curry met appeltjes)

Scampi Diabolo

Vispannetje van de chef met puree

Op vel gebakken zalmfilet
met warme groentjes en puree

Mixed grill van vis
met warme groentjes en puree


Pasta's

Pasta veggie

Spaghetti Bolognaise

Spaghetti Carbonara

Tagliatelle met scampi
( Lichtpikante roomsaus met verse seizoen groentjes )

Tagliatelle met rundscarpaccio


Ovengerechten

Huisgemaakte Lasagne met rundsgehakt

Huisgemaakte Vegetarische lasagne


Salades

Vegetarische salade

Salade met Scampi en gebakken appeltjes 7st

Salade met krokant gebakken spek en appel

Geitenkaassalade met noten en rozijnen

Caesar salade met kip en Parmezaan

Salade Hawai
(met gegrilde kip en ananas )

Salade met Scampi en kip